DYKA Vestingsfestival (editie 2023)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is thumbnail_dyka_vestingsfestival_2021.600x0.png

VestingsFestival 2023: Kom feestvieren in de GROOTSTE KROEG van STEENWIJK voor het Goede Doel!

Tafelronde 93 Steenwijk haalt op zaterdag 18 november de unieke coverband ROYAL BEAT naar Steenwijk. Deze band weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de juiste energie en performance. Met kneitervette medleys recht in your face weet ROYAL BEAT als geen ander hoe ze de voegen uit De Meenthe te blazen! Op die manier is De Meenthe op zaterdag 18 november even de grootste kroeg van Steenwijk. Onze DJ maakt als Support Act het feest compleet.

De ULTIEME PARTY BAND! Met kneitervette medleys recht in your face!

Na twee spetterende uitverkochte edities organiseert Tafelronde 93 Steenwijk voor de derde keer een spectaculair en gezellig feest onder de naam DYKA VestingsFestival. De evenementenhal van De Meenthe in Steenwijk wordt op 18 november omgetoverd tot de GROOTSTE KROEG van Steenwijk. De hoofdsponsor is DYKA uit Steenwijk. De volledige opbrengst van het feest komt ten goede aan Goede doelen in en rondom Steenwijk! 

Met deze nieuwe traditie wil de organisatie stilstaan bij het Steenwijks ontzet van 1581.

,,Met het VestingsFeest willen wij op een feestelijke en swingende manier stilstaan bij het Steenwijks Ontzet van 1581″. Ook de editie 2023 zal weer in het thema staan van een aantal goede doelen. Met de opbrengsten van de vorige edities (die in zijn geheel ten goede komt aan de geselecteerde goede doelen) hebben wij bijvoorbeeld de volgende doelen reeds gesteund De Steenwiekertoonrun, Make a wish foundation, Monkey Fun Run Steenwijk, en onze Bijentuin. De goede doelen voor dit jaar zullen z.s.m. worden bekend gemaakt.

De editie voor 2023 staat gepland op zaterdag 18 november. Kaarten zijn ook voor deze editie voor 15 euro (DUS GEEN INFLATIE CORRECTIE!!!) per stuk verkrijgbaar via het officiële kanaal van De Meenthe.

Het DYKA VestingsFestival begint om 20.00 uur, de hoofdact ROYAL BEAT start om 21.00 uur.

De minimale leeftijd van de bezoekers van het DYKA VestingsFestival is 18 jaar.

Wil je als lokaal bedrijf nog meer je steentje bijdragen aan deze goede doelen? DAT KAN! Je kan als bedrijf verschillende sponsorpakketten afnemen. Tegen de tijd van het VestingsFestival naderen wij alweer bijna het eind van 2023, hoe tof is het om het VestingsFestival als ‘excuus’ te gebruiken om met je gehele bedrijf een (personeels)feestje te bouwen! En daarmee tegelijkertijd het Goede Doel te steunen!

Type PakketVrijMiBoPersoneels BORRELPersoneels UITJEPersoneels FEEST
Online exposureJAJAJAEXTRA
Vermelding logoMMLXL
Aantal kaarten2101520
Aantal munten0101540
Prijs€ 125,-€ 375,-€ 625,-€ 899,-
ONLINE CONTENT + postenniet beschikbaarniet beschikbaar € 150,-€ 150,-
Staffel opzet van de sponsorpakketten

Daarnaast bieden wij de sponsoren (Pakketten Personeels UITJE en FEEST) voor de editie 2023 de mogelijkheid om extra online publiciteit voor jouw bedrijf te genereren. Hoe gaat dit nou in zijn werk? Mocht je naast het pakket willen kiezen voor de optie online content + posten willen inzetten dan bedenken wij samen met jouw bedrijf een (ludiek) script en komen wij op een nader te bepalen datum een filmpje/ content schieten. Dit wordt door ons bewerkt tot een tof filmpje. Dit filmpje lift mee met onze social media campagne voorafgaande (eind september – medio november) aan het VestingsFestival. Om dit pakket nog meer kracht bij te zetten hierbij de behaarde (social media/ Facebook) cijfers van de 2022 campagne, EN DIE ZIJN NIET MISSELIJK!!

Weergaven398.475 keer weergegeven
Bereik25.776 personen bereikt
Alle klikken10.293 klikken op afbeeldingen, video’s naar social media pagina’s
Behaalde resultaten van de Facebook advertentie/ campagnes van 2022 (26-09-2022 tot 19-11-2022)

Wil je nou meer informatie of contact met ons opnemen vul dan onderstaande contactformulier in.