APPELCIDER VERKOOPACTIE

Luid het nieuwe jaar in met de exclusieve en sprankelende ciders van De Fruitmotor! De Fruitmotor maakt haar ciders in de Betuwe en zet zich daarbij in voor het lot van de wilde bij. Het gaat slecht met de wilde bij in Nederland, terwijl ze een belangrijke rol in de natuur spelen. Net als De Fruitmotor zet Tafelronde 93 Steenwijk zich sinds 2019 in voor de wilde bij met het initiatief Bijentuin Steenwijk. In de Bijentuin werken wij aan bewustwording, biodiversiteit en natuureducatie.

Ter ondersteuning van onze Bijentuin organiseren wij een verkoopactie met de appelciders van De Fruitmotor. De opbrengst gaat volledig naar de Bijentuin Steenwijk. Uw bijdrage wordt ingezet voor beplanting, onderhoud en beheer van de Bijentuin Steenwijk.

Tafelronde 93 Steenwijk selecteerde twee lekkere appelciders van De Fruitmotor. Ze worden gemaakt van krenkelaars: fruit met een vlekje of een plekje. Niet mooi genoeg voor de supermarkt, maar nog steeds heerlijk en van goede kwaliteit. De Krenkelaar Appelciders van De Fruitmotor zijn daarmee duurzaam en circulair. Met deze appelciders heeft u een verrassend alternatief voor de klassieke champagne met Oud & Nieuw!

Bestel via onderstaand bestelformulier uw Krenkelaar Appelciders uiterlijk 15 december 2020 bij ons; dan is uw bestelling gegarandeerd voor de jaarwisseling in huis! Wij bezorgen gratis in een straal van 10 km rond Steenwijk. Doet u ook mee met onze actie? Onder de kopers verloten wij een compleet verzorgd uitje naar De Betuwe; de oorsprong van De Fruitmotor! Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Bestelformulier Appelcider actie
Maak uw keuze voor welke cider u graag wilt ontvangen *

Voor speciale wensen en of vragen kunt u contact opnemen via bestuur@rt93.nl. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en afleveradres te vermelden. Alvast bedankt voor uw bestelling!